Întrebări frecvente

Cum primesc factura?
După completarea formularului de înscriere veţi primi prin e-mail factura proformă. Vă rugăm verificaţi şi folderele Spam/Junk.
Notă: În cazul în care sistemul emite (automat) factura cu date incomplete în secțiunea “sumă”, vă rugăm să mai completați o dată formularul de înscriere. Acest fenomen poate apărea uneori din cauza script-ului de comunicare cu BNR.
După achitarea facturii proforme, sistemul emite automat factura fiscală și este trimisă pe emailul de la înregistrare.

Pot plăti prin mandat poștal?
Nu. Poșta Română anonimizează tranzacțiile, fapt ce îngreunează identificarea plătitorului.

Pot achita taxa de înscriere pe loc?
Da. Înscrierile se pot face până la începerea lucrărilor.
Atenție: pentru înscrierile pe loc nu se garantează toate materialele conferinţei.

Se poate elibera factura în timpul evenimentului?
Da.

Conditii anulare/retur taxa participare
In cazul in care un medic inscris si validat nu mai poate participa la eveniment se aplica urmatoarele conditii de anulare/retur taxa participare:
• Pana la data de 25 martie taxa se returneaza 100%.
• Pana la data de 3 aprilie taxa se returneaza 50%.
• Dupa data de 3 aprilie taxa nu se mai returneaza.
Pentru solicitarea returnarii taxei va rugam sa trimiteti un e-mail catre Secretariatul Conferintei – info@cnped.ro, in care sa transmiteti datele de inregistrare ale medicului si copia dovezii platii.

Cum se acordă Certificatele cu credite EMC?
Pentru a primi Certificatul este necesar să participați la cel puțin 75% dintre lucrări.

Când se acordă Certificatele cu credite EMC?
În săptămâna următoare evenimentului, pentru participanții validați, în format digital securizat direct pe platforma on-line (în secțiunea Contul meu).

Studenţii pot participa la eveniment?
Da. Participarea este gratuită pentru studenţi. La finalul evenimentului, se va elibera o Adeverinţă care atestă prezenţa la lucrările ştiinţifice. (Persoanele cărora le este necesară Adeverinţa, sunt rugate să trimită o solicitare scrisă prin email, în săptămâna imediat următoare evenimentului).

Certificatele EMC sunt disponibile pe platforma evenimentului timp de 90 de zile de la încheierea lucrărilor.

Cum funcționează live-streaming
Software-ul platformei este programat astfel: lucrările intră în Live-streaming conform Programului Oficial. Dacă cineva intră de la jumătatea timpului, atunci va vedea începutul lucrării, iar la ora din Program pentru următoarea lucrare, platforma difuzează automat noua lucrare.

Cum pot revedea lucrările
Ulterior, în afara programului oficial, medicii au posibilitatea să revadă integral sau parțial lucrările la care au lipsit. Mai mult, în afara programului oficial au la dispoziție și controlerele pentru derularea prezentării înainte-înapoi.

Cum instalez platforma online
Platforma este user-friendly și usor de manipulat: NU necesită instalarea unui soft suplimentar și funcționează pe orice device (desktop, laptop, telefon, tabletă).

Ecuson. Acces. User și parolă
Participanții primesc ecusonul electronic pe adresa de email. Acesta conține datele de acces pe platforma conferinței, precum și informațiile de logare (user și parola).