Înregistrare

  Pana la
31-Ian-2021
-early bird-
1-28
Feb 2021
1-31
Mar 2021
Online
Medic primar/specialist membru SRPed1 45 eur 52.5 eur 60 eur
Medic primar/specialist nemembru SRPed 52.5 eur 60 eur 67.5 eur
Medic rezident2 30 eur 45 eur
Medic senior (peste 65 ani)3 30 eur 45 eur
 
Offline + Online*
Medic primar/specialist membru SRPed1 60 eur 70 eur 80 eur
Medic primar/specialist nemembru SRPed 70 eur 80 eur 90 eur
Medic rezident2 40 eur 60 eur
Medic senior (peste 65 ani)3 40 eur 60 eur
De la 01.04.2021 taxa de înregistrare este de 100 eur, exclusiv online.
Taxa de înregistrare: se achită în lei, la cursul BNR, conform facturii primite prin e-mail după completarea formularului.

*IMPORTANT:
Conferința este găzduită de Academia Română (Sala I.H.R.), unde se vor organiza mesele rotunde, deschiderea oficială și închiderea, precum și 2 mici săli de expoziție. Majoritatea lucrărilor vor fi transmise online, inclusiv în Sala I.H.R.
Numărul de participanți offline este limitat, în funcție de condițiile epidemiologice și reglementările în vigoare de la data Conferinței (probabil participarea fizică la Conferință va fi limitată la maximum 180 locuri simultan). Rugăm participanții să aibă înțelegere față de eventualul disconfort creat de aceste reglementări.
Vestea bună este că, este posibil ca pentru medici, vaccinați în linia întâi – după cum știm, relaxarea condițiilor de participare să aibă loc cu prioritate!

Notă: Offline+online vs. Online
Participanții online beneficiază de reducere de 25%
Participanții offline+online primesc și toate beneficiile de la online: acces platformă on-line, toate materialele în variantă electronică, inclusiv certificatul în contul de client, PLUS varianta tipărită a tuturor materialelor si certificatului, precum si (opțional) ediția 2020 a Ghidului de Pediatrie. Au, de asemenea, acces la Sala I.H.R. a Academiei Române și epoziției, însă în măsura condițiilor în vigoare la data conferinței – probabil număr limitat simultan, posibil dovada vaccinării (rămâne de clarificat) etc.
1,2,3 Valabil numai însoțit de: 1dovada taxei de membru pe anul în curs , 2copia carnetului de rezident, 3copia CI. 4 Înregistrările on-line vor fi sistate pentru a putea garanta participanților primirea tuturor materialelor conferinței și pentru a se putea procesa toate înregistrările.Nume si prenume:
Specialitate:
CUIM - opțional*
Telefon:
E-mail:
Loc de muncă:
Oras, judet:
Taxa înregistrare

*CMR recomandă înscrierea CUIM pe Certificatele de participare

Dacă doriți factura (pe email) pe persoană fizică, datele de mai sus sunt suficiente.
Dacă doriți factura (pe email) pe firmă/CMI, vă rugăm completați și datele următoare:

NUME FIRMĂ/CMI:
CUI/CIF:
Sediu:
Copia dovezii plății împreună cu datele dvs. trebuie trimisă prin email la adresa: info@cnped.ro
Organizator logistic: Cod operator CP 33129/2014
Prin apăsarea butonului confirmați că datele trimise sunt corecte. Veți primi pe emailul furnizat Factura Proformă (pentru persoană fizică sau firmă/CMI).