Conferința Națională de Pediatrie Ediția 2021
va avea loc online, în perioada 7-10 aprilie 2021, facilitând reunirea unui număr mare de pediatri din toată țara, chiar în condițiile epidemiologice deosebite pe care le traversăm, precum și învățarea, actualizarea cunoștințelor și schimbul de informații.
Medicina merge mai departe în sprijinul și ajutorul pacienților!

Notă: Offline+online vs. Online
Participanții online beneficiază de reducere de 25%
Participanții offline+online primesc și toate beneficiile de la online: acces platformă on-line, toate materialele în variantă electronică, inclusiv certificatul în contul de client, PLUS varianta tipărită a tuturor materialelor si certificatului, precum si (opțional) ediția 2020 a Ghidului de Pediatrie.

1. Ediția 2020 a Protocoalelor de diagnostic și tratament în Pediatrie va fi oferită gratuit, în varianta tipărită, celor care achită taxa offline (cu excepția celor ce au primit la ediția precedentă și în limita disponibilității).
2. CERTIFICATUL EMC va fi autentificat prin semnătura electronică a societății și expediat participanților prin e-mail.
3. ECUSONUL va fi trimis fiecărui participant în format electronic, fiind autentificat prin semnătura electronică a societății. Ecusonul va conține user și parolă, plus informații importante despre Conferință.
4. MAPA este disponibilă în format electronic și conține link către materiale informative importante, inclusiv către Volumul de Rezumate oficial al Conferinței.
5. STANDURI - Partenerii Conferinței vor avea standuri virtuale prin care vor putea promova materiale importante pentru practica pediatrică și vor putea intra în discuții video cu medicii participanți pentru a răspunde la întrebările și solicitările acestora.
6. Între lucrările și prezentările Conferinței, vor fi expuse „cartoane” promoționale cu partenerii Conferinței, precum și cu link-uri către zonele virtuale ale acestora.
7. În pauzele Conferinței, vor putea fi vizionate filmulețe educative sau promoționale.
8. Accesul online la lucrările Conferinței se va face pe baza contului de utilizator și a parolei furnizate de organizatori fiecărui participant validat. Toți participanții vor beneficia de o „bară de stare/de progres” cu ajutorul căreia vor ști în permanență dacă sunt eligibili pentru Certificatul EMC integral sau cât mai au audiat.
9. Până la începerea Conferinței va fi permis accesul tuturor medicilor pe platforma online, pentru familiarizarea cu aceasta. 10. După încheierea Conferinței și în afara acesteia (fără creditare și fără evidența orelor de curs parcurse), cele mai multe dintre lucrări vor fi disponibile gratuit tuturor medicilor până la data de 24 aprilie 2021 (cu acordul scris al lectorilor/autorilor).

Cum se vor desfășura lucrările științifice
Toţi medicii participanți vor primi pe e-mail, cu minimum 24 de ore înaintea începerii Conferinţei, Ecusonul oficial, care va conţine numele de user şi parola necesare intrării în platforma online a Conferinţei.
Cu aceste date, se loghează pe un cont propriu dedicat (unde audiența poate fi măsurată deoarece doar în baza prezenței pe platformă se va acorda punctajul EMC integral).
Important! În Programul Conferinței, vor exista expuneri „must-carry”, adică obligatoriu de văzut pentru a obține creditele și/sau pentru a avansa la următoarea prezentare.
Conferința va avea în componență înregistrări și transmisiuni live din mai multe locații unde speakerii sunt prezenți.
Participanții vor putea interacționa online cu speakerii și pot adresa întrebări suplimentare. La cerere, se pot pune la dispoziție înregistrarea prezentării sau documentul în power point (doar cu acordul autorilor).
Certificatul EMC va fi trimis prin e-mail, în săptămâna următoare conferinței, fiecărui participant validat şi care a fost prezent pe platforma online în timpul Conferinței.
Certificatul de autor de comunicare orală sau poster va fi trimis prin e-mail, în săptămâna următoare conferinței, fiecărui autor validat şi care a fost prezent pe platforma online.

Cum vor interacționa participanții cu partenerii
1. Logourile partenerilor vor fi proiectate între prezentări.
2. Ecranul principal al evenimentului online va conţine logourile partenerilor superiori.
3. Partenerii superiori vor avea spoturi video inserate sau filmulețe educative.
4. Machetele de produs vor fi disponibile în varianta online și tipărită a Volumului de Rezumate oficial.
5. Partenerii evenimentului vor beneficia de prezența online prin intermediul live Chat Meeting Room (personalizat logo companie). Aici, reprezentanții medicali ai companiilor participante vor putea interacționa cu medicii.
6. Simpozioanele satelite ale partenerilor superiori vor fi disponibile (și) în afara programului oficial al Conferinței (unele doar în afara Conferinței).
7. Conferința va fi disponibilă (parțial) medicilor din toată țara, cu titlu gratuit, până la data de 24 aprilie 2021, însă în afara Conferinței și fără Certificat de participare.

SECȚIUNI CONFERINȚĂ:

ALERGOLOGIE, IMUNOLOGIE BOLI INFECŢIOASE ȘI HIV
CARDIOLOGIE PEDIATRICĂ CERCETARE ÎN PEDIATRIE
CHIRUGIE PEDIATRICĂ ENDOCRINOLOGIE ȘI DIABET
GASTROENTEROLOGIE ȘI NUTRIȚIE GENETICĂ MEDICALĂ
HEMATOLOGIE ȘI ONCOLOGIE MEDICINĂ RESPIRATORIE
NEFROLOGIE NEUROLOGIE ȘI PSIHIATRIE
REUMATOLOGIE URGENȚE PEDIATRICE MAJORE
COMUNICĂRI ORALE/POSTER VARIA

Volumul de Rezumate al Conferinței este publicat în revista oficială a societății, indexată internațional.

CREDITARE

Creditare EMC: 24 credite conform Decizia nr. 3444/2021

Conferința are statut de Curs de Educație Medicală Continuă și este adresată tuturor medicilor interesați de temele conferinței, în special celor cu specializarea pediatrie și medicină de familie.

Data și locul:

Data conferinței: 7-10 aprilie 2021
Loc desfășurare: ONLINE