Info participanți

Conferința Națională de Pediatrie Ediția 2021
va avea loc cu prezență fizică (numărul de participanți fizic va fi limitat conform normelor legale în vigoare la data desfășurării) și online live și înregistrat, în perioada 7-10 aprilie 2021, facilitând reunirea unui număr mare de pediatri din toată țara, chiar în condițiile epidemiologice deosebite pe care le traversăm, precum și învățarea, actualizarea cunoștințelor și schimbul de informații.
Medicina merge mai departe în sprijinul și ajutorul pacienților!

Conferința este găzduită de Academia Română (Sala I.H.R.), unde se vor organiza mesele rotunde, deschiderea oficială și închiderea, precum și 2 mici săli de expoziție. Majoritatea lucrărilor vor fi transmise online, inclusiv în Sala I.H.R.
Numărul de participanți offline este limitat, în funcție de condițiile epidemiologice și reglementările în vigoare de la data Conferinței (probabil participarea fizică la Conferință va fi limitată la maximum 180 locuri simultan). Rugăm participanții să aibă înțelegere față de eventualul disconfort creat de aceste reglementări.
Vestea bună este că, este posibil ca pentru medici, vaccinați în linia întâi – după cum știm, relaxarea condițiilor de participare să aibă loc cu prioritate!

Notă: Offline+online vs. Online
Participanții online beneficiază de reducere de 25%
Participanții offline+online primesc și toate beneficiile de la online: acces platformă on-line, toate materialele în variantă electronică, inclusiv certificatul în contul de client, PLUS varianta tipărită a tuturor materialelor si certificatului, precum si (opțional) ediția 2020 a Ghidului de Pediatrie. Au, de asemenea, acces la Sala I.H.R. a Academiei Române și epoziției, însă în măsura condițiilor în vigoare la data conferinței – probabil număr limitat simultan, posibil dovada vaccinării (rămâne de clarificat) etc.

1. Ediția 2020 a Protocoalelor de diagnostic și tratament în Pediatrie va fi oferită gratuit, în varianta tipărită, celor care participă fizic (cu excepția celor ce au primit la ediția precedentă și în limita disponibilității).
2. CERTIFICATUL EMC va fi autentificat prin semnătura electronică a societății și expediat participanților prin e-mail.
3. ECUSONUL va fi trimis fiecărui participant în format electronic, fiind autentificat prin semnătura electronică a societății. Ecusonul va conține user și parolă, plus informații importante despre Conferință.
4. MAPA este disponibilă în format electronic și conține link către materiale informative importante, inclusiv către Volumul de Rezumate oficial al Conferinței. Aceasta va fi disponibilă și în format tipărit pentru participarea fizică.
5. STANDURI – Partenerii Conferinței vor avea standuri virtuale prin care vor putea promova materiale importante pentru practica pediatrică și vor putea intra în discuții video cu medicii participanți pentru a răspunde la întrebările și solicitările acestora. De asemenea, vor exista și standuri la Academia Română (Sala I.H. Rădulescu) pentru a facilita contactul cu reprezentanții companiilor partenere.
6. Participare fizică – Participanții fizic la Conferință vor putea urmări lucrările pe ecranul sălii ”Ion Heliade Rădulescu” – Academia Română și vor putea asista la sesiunile de Q&A cu moderatorii prezenți.
6. Între lucrările și prezentările Conferinței, vor fi expuse „cartoane” promoționale cu partenerii Conferinței, precum și cu link-uri către zonele virtuale ale acestora.
7. În pauzele Conferinței, vor putea fi vizionate filmulețe educative sau promoționale.
8. Accesul online la lucrările Conferinței se va face pe baza contului de utilizator și a parolei furnizate de organizatori fiecărui participant validat. Toți participanții vor beneficia de o „bară de stare/de progres” cu ajutorul căreia vor ști în permanență dacă sunt eligibili pentru Certificatul EMC integral sau cât mai au audiat.
9. Până la începerea Conferinței va fi permis accesul tuturor medicilor pe platforma online, pentru familiarizarea cu aceasta.
10. După încheierea Conferinței și în afara acesteia (fără creditare și fără evidența orelor de curs parcurse), cele mai multe dintre lucrări vor fi disponibile gratuit tuturor medicilor până la data de 24 aprilie 2021 (cu acordul scris al lectorilor/autorilor).

Cum se vor desfășura lucrările științifice
Toţi medicii participanți vor primi pe e-mail, cu minimum 24 de ore înaintea începerii Conferinţei, Ecusonul oficial, care va conţine numele de user şi parola necesare intrării în platforma online a Conferinţei.
Cu aceste date, se loghează pe un cont propriu dedicat (unde audiența poate fi măsurată deoarece doar în baza prezenței pe platformă se va acorda punctajul EMC integral).
Important! În Programul Conferinței, vor exista expuneri „must-carry”, adică obligatoriu de văzut pentru a obține creditele și/sau pentru a avansa la următoarea prezentare.
Conferința va avea în componență înregistrări și transmisiuni live din mai multe locații unde speakerii sunt prezenți.
Participanții vor putea interacționa online cu speakerii și pot adresa întrebări suplimentare. La cerere, se pot pune la dispoziție înregistrarea prezentării sau documentul în power point (doar cu acordul autorilor).
Certificatul EMC va fi trimis prin e-mail, în săptămâna următoare conferinței, fiecărui participant validat şi care a fost prezent pe platforma online în timpul Conferinței.
Certificatul de autor de comunicare orală sau poster va fi trimis prin e-mail, în săptămâna următoare conferinței, fiecărui autor validat şi care a fost prezent pe platforma online.

Note:
  1. Pentru informații, vă rugăm să ne scrieți pe adresa info@cnped.ro sau să ne sunați la nr. 0742.155.510 (L-V între orele 9.00-18.00).
  2. Autorii lucrărilor și posterelor de la conferință trebuie să fie înscriși; astfel vor beneficia de 2 Certificate acreditate CMR (cel pentru participare și cel ce atestă calitatea de lector/autor în cadrul conferinței) și publicarea lucrării/abstractului în Volumul de Rezumate.
  3. Pentru coautorii lucrărilor și posterelor de la conferința înscrierea este opțională; devine mandatorie în cazul în care doresc Certificatul acreditat CMR pentru participare și cel ce atestă calitatea de lector/coautor în cadrul conferinței.

Ghidul participantului [ click ]