Conferința Națională de Pediatrie Ediția 2020 se mută în online, în perioada 7-10 octombrie a.c.,
facilitând reunirea unui număr mare de pediatri din toată țara, chiar în condițiile epidemiologice deosebite pe care le traversăm, precum și învățarea, actualizarea cunoștințelor și schimbul de informații.
Medicina merge mai departe în sprijinul și ajutorul pacienților!

1. Ediția 2020 a Protocoalelor de diagnostic și tratament în Pediatrie va fi trimisă gratuit, în varianta tipărită, tuturor participanților (prin poștă).
2. CERTIFICATUL EMC va fi autentificat prin semnătura electronică a societății și expediat participanților prin e-mail.
3. ECUSONUL va fi trimis fiecărui participant în format electronic, fiind autentificat prin semnătura electronică a societății. Ecusonul va conține user și parolă, plus informații importante despre Conferință.
4. MAPA este disponibilă în format electronic și conține link către materiale informative importante, inclusiv către Volumul de Rezumate oficial al Conferinței.
5. STANDURI - Partenerii Conferinței vor avea standuri virtuale prin care vor putea promova materiale importante pentru practica pediatrică și vor putea intra în discuții video cu medicii participanți pentru a răspunde la întrebările și solicitările acestora.
6. Între lucrările și prezentările Conferinței, vor fi expuse „cartoane” promoționale cu partenerii Conferinței, precum și cu link-uri către zonele virtuale ale acestora. 7. În pauzele Conferinței, vor putea fi vizionate filmulețe educative sau promoționale.
8. Accesul la lucrările Conferinței se va face pe baza contului de utilizator și a parolei furnizate de organizatori fiecărui participant validat. Toți participanții vor beneficia de o „bară de stare/de progres” cu ajutorul căreia vor ști în permanență dacă sunt eligibili pentru Certificatul EMC integral sau cât mai au audiat.
9. După încheierea Conferinței și în afara acesteia (fără creditare și fără evidența orelor de curs parcurse), cele mai multe dintre lucrări vor fi disponibile gratuit tuturor medicilor până la data de 31 decembrie 2020 (cu acordul scris al lectorilor/autorilor).

Cum se vor desfășura lucrările științifice
Toţi medicii participanți vor primi pe e-mail, cu minimum 24 de ore înaintea începerii Conferinţei, Ecusonul oficial, care va conţine numele de user şi parola necesare intrării în platforma online a Conferinţei.
Cu aceste date, se loghează pe un cont propriu dedicat (unde audiența poate fi măsurată deoarece doar în baza prezenței pe platformă se va acorda punctajul EMC integral).
Important! În Programul Conferinței, vor exista expuneri „must-carry”, adică obligatoriu de văzut pentru a obține creditele și/sau pentru a avansa la următoarea prezentare.
Conferința va avea în componență înregistrări și transmisiuni live din mai multe locații unde speakerii sunt prezenți.
Participanții vor putea interacționa online cu speakerii și pot adresa întrebări suplimentare. La cerere, se pot pune la dispoziție înregistrarea prezentării sau documentul în power point (doar cu acordul autorilor).
Certificatul EMC va fi trimis prin e-mail, în săptămâna 11-17 octombrie 2020, fiecărui participant validat şi care a fost prezent pe platforma online în timpul Conferinței.
Certificatul de autor de comunicare orală sau poster va fi trimis prin e-mail, în săptămâna 11-17 octombrie 2020, fiecărui autor validat şi care a fost prezent pe platforma online.

Cum vor interacționa participanții cu partenerii
1. Logourile partenerilor vor fi proiectate între prezentări.
2. Ecranul principal al evenimentului online va conţine logourile partenerilor superiori.
3. Partenerii superiori vor avea spoturi video inserate sau filmulețe educative.
4. Machetele de produs vor fi disponibile în varianta online a Volumului de Rezumate oficial.
5. Cartea „Protocoale de Diagnostic și Tratament în Pediatrie – 2020” va fi trimisă prin poștă tuturor participanților.
6. Partenerii evenimentului vor beneficia de prezența online prin intermediul live Chat Meeting Room (personalizat logo companie). Aici, reprezentanții medicali ai companiilor participante vor putea interacționa cu medicii.
7. Simpozioanele satelite ale partenerilor superiori vor fi disponibile (și) în afara programului oficial al Conferinței (unele doar în afara Conferinței).
8. Conferința va fi disponibilă (parțial) medicilor din toată țara, cu titlu gratuit, până la sfârșitul anului 2020, însă în afara Conferinței și fără Certificat de participare.

SECȚIUNI CONFERINȚĂ:

ALERGOLOGIE, IMUNOLOGIE BOLI INFECŢIOASE ȘI HIV
CARDIOLOGIE PEDIATRICĂ CERCETARE ÎN PEDIATRIE
ENDOCRINOLOGIE ȘI DIABET GASTROENTEROLOGIE ȘI NUTRIȚIE
GENETICĂ MEDICALĂ HEMATOLOGIE ȘI ONCOLOGIE
MEDICINĂ RESPIRATORIE NEFROLOGIE
NEUROLOGIE ȘI PSIHIATRIE REUMATOLOGIE
URGENȚE PEDIATRICE MAJORE VARIA
COMUNICĂRI ORALE COMUNICĂRI POSTER

CREDITARE

Creditare EMC: 24 credite conform Decizia nr. 2293/2020

Conferința are statut de Curs de Educație Medicală Continuă și este adresată tuturor medicilor interesați de temele conferinței, în special celor cu specializarea pediatrie și medicină de familie.

Toți medicii participanți la conferință vor primi un voucher nominal pentru achiziția noului ghid update 2020 „Protocoale de Diagnostic și Tratament in Pediatrie“


Volumul de Rezumate al Conferinței este publicat în revista oficială a societății, indexată internațional.

Data și locul:

Data conferinței: în curs de confirmare (vezi anunț prima pagină)
Loc desfășurare: București, Magic Place Events Grant

Adresa este Șoseaua Virtuții nr. 155, Sector 6, București.
Mijloace de transport: Metrou: Stația Crângași - Magistrala 1, Autobuz: 162, 163, 178, 601, Tramvai: 41.

Pentru indicații de traseu Google Maps [ click ]
Pentru indicații de traseu Waze [ click ]