Info participanti

     • Lista participanti validati [click]
     • Lista participanti in curs de validare [click]

Note:
  1. Rugam participantii in curs de validare  sa trimita dovada platii pe adresa info@cnped.ro pentru a se putea confirma/valida inregistrarea.
  2. IMPORTANT: rugam toti participantii cu date incomplete  (vezi tabele) sa trimita cat mai curand datele complete de inregistrare pe adresa info@cnped.ro
  3. Daca nu v-ati regasit in aceste tabele, dar v-ati inregistrat deja, precum si pentru orice alte informatii, va rugam sa ne scrieti pe adresa info@cnped.ro sau sa ne sunati la nr. 0742.155.500 (L-V intre orele 9.00-18.00).
  4. Autorii lucrarilor si posterelor de la conferinta trebuie sa fie inscrisi; astfel vor beneficia de 2 Certificate acreditate CMR (cel pentru participare si cel ce atesta calitatea de lector/autor in cadrul conferintei) si publicarea lucrarii/abstractului in Volumul de Rezumate.
  5. Pentru coautorii lucrarilor si posterelor de la conferinta inscrierea este optionala; devine mandatorie in cazul in care doresc Certificatul acreditat CMR pentru participare si cel ce atesta calitatea de lector/coautor in cadrul conferintei.

 
Ghidul participantului [ click ]