Revista oficiala SRPed

CREDITE SUPLIMENTARE EMCD
Doar in timpul Conferintei beneficiati de 50% reducere la abonamentele pentru Revista Romana de Pediatrie, publicatia oficiala a SRPed (CNCSIS B+). Acest abonament va ofera, suplimentar, 5 credite EMC prin Certificatul acreditat de CMR.
Pentru abonamente click aici.

Profil - REVISTA ROMANA DE PEDIATRIE

DESCRIERE
Aparuta de 50 de ani in peisajul medical romanesc, Revista Romana de Pediatrie este revista oficiala a Societatii Romane de Pediatrie. Primul numar a fost publicat in anul 1951.

Continut:
• editoriale;
• referate;
• actualitati;
• studii de caz care vin sa imbogateasca experienta medicilor interesati de acest domeniu.

Revista are un nivel ridicat de continut stiintific si se adreseaza in primul rand specialistilor pediatri, dar si medicilor de familie sau celor care studiaza sau doresc sa fie la curent cu noutatile in domeniu.
Consiliul Editorial reuneste personalitati recunoscute din tara care isi aduc aportul la mentinerea Revistei Romane de Pediatrie la cele mai ridicate standarde stiintifice pe care revista le-a atins in decurs de peste cinci decenii. Revista beneficiaza de un colectiv amplu de medici implicati in procesul de peer-review si respecta regulile internationale de certificare a calitatii si originalitatii.

 

Noul website al revistei beneficiaza de un design nou, cu functionalitati ce exced standardele PubMed.
In noul website aveti posibilitatea de a cauta articolele scrise de un anume autor, puteti downloada articolele integrale, puteti cauta articole ce contin anumite cuvinte cheie.

Pentru a consulta si descarca arhiva on-line a revistei click aici.

Consiliul Editorial reuneste personalitati recunoscute din tara care isi aduc aportul la mentinerea Revistei Romane de Pediatrie la standardele stiintifice ridicate atinse de revista in decurs de peste cinci decenii. Revista beneficiaza de un colectiv amplu de medici implicati in procesul de peer-review si respecta regulile internationale de certificare a calitatii si originalitatii.

In prezent REVISTA ROMANA DE PEDIATRIE este indexata in bazele de date internationale:
- EBSCO
- Scirius
- getCITED

- WAME

Revista Romana de Pediatrie se afla in curs de acreditare in baza de date Medline.