sunshine

Instructiuni pentru autorii de PREZENTARI ORALE:

Important! Autorii si coautorii lucrarilor orale primesc credite suplimentare, conform CMR.
Autorii lucrarilor primesc GRATUIT un abonament la Revista Romana de Pediatrie si un abonament la Revista Medicala Romana. Fiecare abonament va ofera, suplimentar, 5 credite EMCD prin Certificatul acreditat de CMR.


Validare: Pentru a fi validate Prezentarile Orale inscrise, autorii principali si autorii secundari trebuie sa fie inscrisi la Conferinta (cu exceptia profesorilor universitari, care au statut de VIP).

PREZENTAREA ORALA:
Important! Un autor principal poate prezenta o singura lucrare.
Durata: Fiecare Prezentare orala va avea o durata de 8-10 minute si va fi urmata de discutii, 2-3 minute.
Structura: Prezentarea va fi structurata asemanator cu rezumatul unui articol stiintific: Introducere, Obiective (eventual obiectivul principal si obiective secundare), Metoda, Rezultate, Concluzii.
Continut: Prezentarea nu va cuprinde toate datele studiului. Vor fi expuse doar datele importante pentru aspectele care se doresc a fi comunicate.
Diapozitive: Vor fi utilizate putine diapozitive oferind in acest fel audientei suficient timp sa citeasca diapozitivul si sa inteleaga ceea ce autorul incearca sa comunice. Orientativ, se va calcula un diapozitiv pe minut. Diapozitivele cu text vor fi sintetice, cu aproximativ 7 randuri pe un diapozitiv. Se vor folosi caractere suficient de mari pentru a fi usor lizibile si in ultimile randuri ale salii.
Sfaturi: Nu se recomanda redactarea textului integral cu majuscule. Se vor evita tabelele cu multe randuri si coloane. Se prefera graficele in locul tabelelor.

Inscriere Prezentari orale:
Titlurile PREZENTARILOR ORALE trebuie trimise pana la data de 31 ianuarie 2013 pe adresa info@cnped.ro
Rezumatele PREZENTARILOR ORALE trebuie trimise pana la data de 15 martie 2013 pe adresa info@cnped.ro
Nota: Nu se accepta transmiterea prin fax.

Confirmare: Lucrarile acceptate de Comitetul Stiintific vor fi confirmate autorilor prin e-mail si vor fi publicate in Volumul de Rezumate al conferintei.

Comitetul Stiintific isi rezerva:
• dreptul de a accepta sau respinge lucrarile primite;
• dreptul de a propune schimbarea modului de prezentare al lucrarii si se obliga sa anunte acest lucru in timp util.