sunshine

Comisia de evaluare a posterelor

Conf. Dr. Mihaela BALGRADEAN
SCUC „M.S. Curie“,
UMF „Carol Davila“, Bucuresti
Sef Lucr. Dr. Gheorghe CHIRIAC-BABEI
Medicover Hospital, Bucuresti
Conf. Dr. Mihai Craiu
IOMC „Alfred Rusescu“, Bucuresti
Asist. Univ. Dr. Camelia DAESCU
SCUC „Louis Turcanu“,
UMF „Victor Babes“, Timisoara
Prof. Dr. Alexandru Grigore DIMITRIU
UMF „Gr. T. Popa“, Iasi
Sef Lucr. Dr. Oana FALUP-PECURARIU
SCC, Universitatea „Transilvania“, Brasov
Prof. Dr. Adrian GEORGESCU
IOMC „Alfred Rusescu“, Bucuresti
Prof. Dr. Dumitru MATEI
Clinica II Pediatrie, IOMC „Alfred Rusescu“,
UMF „Carol Davila“, Bucuresti
Conf. Dr. Otilia MARGINEAN
SCUC „Louis Turcanu“,
UMF „Victor Babes“, Timisoara
Prof. Dr. Florea IORDACHESCU
SCUC „Marie S. Curie“, Bucuresti

Instructiuni pentru autorii de POSTERE:

Prezentarea POSTER:
La Sectiunea de Postere din cadrul Conferintei Nationale de Pediatrie 2013 sunt invitati sa participe toti medicii care doresc sa prezinte rezultate, studii, cercetari, cazuri clinice subscrise temelor conferintei.
Se pot aduce si postere prezentate la Conferinte Internationale.

Important! Autorii si coautorii posterelor primesc credite suplimentare, conform CMR.
Autorii posterelor primesc GRATUIT un abonament la Revista Romana de Pediatrie si un abonament la Revista Medicala Romana. Fiecare abonament va ofera, suplimentar, 5 credite EMCD prin Certificatul acreditat de CMR.

Cele mai bune 10 Postere vor fi premiate in cadrul Ceremoniei de Inchidere.

Validare: Pentru ca Posterele sa fie validate, autorii principali si autorii secundari trebuie sa fie inscrisi la Conferinta (cu exceptia profesorilor universitari, care au statut de VIP).

Important! Un autor principal poate prezenta o singura lucrare.
Informatii tehnice: Posterele vor avea dimensiuni de aproximativ 70x100 cm si un sistem care permite expunerea lor.
Organizare si structura: Titlul si numele autorilor vor fi mentionate in partea de sus a posterului. Posterul va cuprinde: Introducere, Obiective (eventual obiectivul principal si obiective secundare), Metoda, Rezultate si Concluzii. Aceste date vor fi afisate de la stanga la dreapta, iar concluziile vor fi pozitionate in  coltul de jos din dreapta. Pot fi incluse si cateva titluri bibliografice.
Redactare: Textul va fi simplu si sintetic, folosind caractere mari, care pot fi citite de la 0,5 – 1 m distanta. Se prefera graficele in locul tabelelor. Unde este cazul pot fi folosite poze.
Expunere: Posterele vor fi expuse pe toata perioada Conferintei, permitand accesul tuturor participantilor. Va rugam sa trimiteti sau sa aduceti Posterele cu o zi inainte de eveniment (ziua tehnica) pentru a putea fi expuse.

Productie Postere: Alternativ, in situatia in care doriti tiparirea si/sau realizarea grafic a a posterelor [click aici]


Daca doriti tiparirea si/sau realizarea grafica in conditii profesioniste a Posterelor puteti apela la serviciile congresului, astfel:

1. Realizare grafica Poster
Cost: Costul realizarii grafice a unui Poster este de 20 E +tva si se achita in lei in contul operatorului Empire - RO94.BACX.0000.0005.6447.8000 – Unicredit Bank, CIF 16912330, cu mentiunea "grafica poster CNPed2013".
Submitere: Dupa efectuarea platii, va rugam sa trimiteti dovada platii, textele si imaginile componente ale Posterului pe adresa info@cnped.ro
Termen de realizare: Este de 3 zile lucratoare (include si o corectura a autorului). Posterul se livreaza in format pdf editabil, necomprimat, cu fonturi incluse, compatibil cu orice platforma.

2. Tipar Poster 70x100 cm
Cost: Costul tiparului unui Poster este de 25 E +tva si se achita in lei in contul operatorului Empire - RO94.BACX.0000.0005.6447.8000 – Unicredit Bank, CIF 16912330, cu mentiunea "tipar poster CNPed2012".
Submitere: Dupa efectuarea platii, va rugam sa trimiteti dovada platii si Posterul in format pdf editabil, necomprimat, cu fonturi incluse, pe adresa info@cnped.ro

Termen de realizare: Este de 2 zile lucratoare. Posterul se livreaza tiparit la Congres, la data specificata de organizatori. Dupa Congres, Posterul ramane proprietatea autorului.

Prezentare si evaluare: Posterele vor fi afisate in perioada intervalului mentionat in Program. In acest interval unul din autori va fi prezent langa Poster pentru a raspunde la intrebari.
Optional, dupa vizionarea posterelor, autorii au posibilitatea de a sustine o scurta prezentare, de  2-3 minute, cu continutul lucrarii stiintifice in fata Comisiei de Jurizare.

Inscriere Postere:
Titlurile POSTERELOR trebuie trimise pana la data de 31 ianuarie 2013 pe adresa info@cnped.ro
Rezumatele POSTERELOR trebuie trimise pana la data de 15 martie 2013 pe adresa info@cnped.ro
Nota: Nu se accepta transmiterea prin fax.

Confirmare: Posterele acceptate de Comitetul Stiintific vor fi confirmate autorilor prin
e-mail si vor fi publicate in Volumul de Rezumate al conferintei.