CREDITE SUPLIMENTARE EMCD

Doar in timpul Conferintei beneficiati de 50% reducere la abonamentele pentru Revista Romana de Pediatrie, publicatia oficiala a SRPed (CNCSIS B+). Acest abonament va ofera, suplimentar, 5 credite EMCD prin Certificatul acreditat de CMR.

Revista Romana de Pediatrie - Credite EMCD

Profil - REVISTA ROMANA DE PEDIATRIE

Aparuta de 50 de ani in peisajul medical romanesc, Revista Romana de Pediatrie este revista oficiala a Societatii Romane de Pediatrie. Primul numar a fost publicat in anul 1951.
Revista are un nivel ridicat de continut stiintific si se adreseaza in primul rand specialistilor pediatri, dar si medicilor de familie sau celor care studiaza sau doresc sa fie la curent cu noutatile in domeniu.

Pentru a consulta si descarca arhiva on-line a revistei click aici.

Revista Romana de Pediatrie - Credite EMCD

Consiliul Editorial reuneste personalitati recunoscute din tara care isi aduc aportul la mentinerea Revistei Romane de Pediatrie la standardele stiintifice ridicate atinse de revista in decurs de peste cinci decenii. Revista beneficiaza de un colectiv amplu de medici implicati in procesul de peer-review si respecta regulile internationale de certificare a calitatii si originalitatii.

Continut:
• editoriale;
• referate;
• actualitati;
• studii de caz, care vin sa imbogateasca experienta medicilor interesati de acest domeniu.


La fiecare aparitie, 9 exemplare din aceasta revista sunt trimise la Biblioteca Nationala a Romaniei catre Fondul National de Carte si Reviste.

In prezent REVISTA ROMANA DE PEDIATRIE este indexata in bazele de date internationale:
- EBSCO
- Scirius
- getCITED

- WAME

Revista Romana de Pediatrie
se afla in curs de acreditare in baza de date Medline.