Comisia de evaluare a posterelor

Conf. Dr. Mihaela BALGRADEAN
SCUC "M.S. Curie", Bucuresti
UMF "Carol Davila", Bucuresti
Asist. Univ. Dr. Camelia DAESCU
Clinica I Pediatrie,
SCUC "Louis Turcanu", Timisoara
UMF "Victor Babes", Timisoara
 
Dr. Oana FALUP-PECURARIU
Spitalul Clinic de Copii, Brasov
Facultatea de Medicina,
Univ. "Transilvania", Brasov
Sef Lucr. Dr. Tamara MARCOVICI
Clinica Pediatrie I,
SCUC "Louis Turcanu", Timisoara
UMF "Victor Babes", Timisoara
 
Prof. Dr. Dumitru MATEI
Clinica II Pediatrie,
IOMC "Alfred Rusescu", Bucuresti
UMF "Carol Davila", Bucuresti
Conf. Dr. Otilia MARGINEAN
Clinica Pediatrie I,
SCUC "Louis Turcanu", Timisoara
UMF "Victor Babes", Timisoara
 
Prof. Dr. Liviu POP
Clinica II Pediatrie, Timisoara
UMF "Victor Babes", Timisoara

Instructiuni pentru autorii de POSTERE:

Prezentarea POSTER:
La Sectiunea de Postere din cadrul Conferintei Nationale de Pediatrie 2012 sunt invitati sa participe toti medicii ce doresc sa prezinte rezultate, studii, cercetari, cazuri clinice subscrise temelor conferintei.

Cele mai bune 10 Postere vor fi premiate in cadrul Ceremoniei de Inchidere.

Validare: Pentru ca Posterele sa fie validate, autorii principali si autorii secundari trebuie sa fie inscrisi la Conferinta (cu exceptia profesorilor universitari, care au statut de VIP).

Informatii tehnice: Posterele vor avea dimensiuni de aproximativ 70x100 cm si un sistem care permite atarnarea.
Organizare si structura: Titlul si autorii vor fi tiparite in partea de sus. Posterul va cuprinde: Introducere, Obiective (eventual obiectivul principal si obiective secundare), Metoda, Rezultate si Concluzii. Aceste date vor fi afisate de la stinga la dreapta cu concluziile in coltul de jos din dreapta. Pot fi incluse si cateva titluri bibliografice.
Redactare: Textul va fi simplu si sintetic, folosind caractere mari, care pot fi citite de la 0,5 – 1 m distanta. Se prefera graficele in locul tabelelor. Unde este cazul pot fi folosite poze.
Expunere: Posterele vor fi expuse pe toata perioada Congresului, permitand accesul tuturor participantilor. Va rugam sa trimiteti sau sa aduceti Posterele in preziua evenimentului (ziua tehnica) pentru a putea fi instalate.

Productie Postere: Alternativ, in situatia in care doriti tiparirea si/sau realizarea grafica a posterelor [click aici]


Daca doriti tiparirea si/sau realizarea grafica in conditii profesioniste a Posterelor puteti apela la serviciile congresului, astfel:

1. Realizare grafica Poster
Cost: Costul realizarii grafice a unui Poster este de 20 E +tva si se achita in lei in contul operatorului Empire - RO94.BACX.0000.0005.6447.8000 Unicredit Bank, CIF 16912330, cu mentiunea "grafica poster CNPed2012".
Submitere: Dupa efectuarea platii, va rugam sa trimiteti dovada platii, textele si imaginile componente ale Posterului pe adresa info@cnped.ro
Termen de realizare: Este de 3 zile lucratoare (include si o corectura a autorului). Posterul se livreaza in format pdf editabil, necomprimat, cu fonturi incluse, compatibil cu orice platforma.

2. Tipar Poster 70x100 cm
Cost: Costul tiparului unui Poster este de 25 E +tva si se achita in lei in contul operatorului Empire - RO94.BACX.0000.0005.6447.8000 Unicredit Bank, CIF 16912330, cu mentiunea "tipar poster CNPed2012".
Submitere: Dupa efectuarea platii, va rugam sa trimiteti dovada platii si Posterul in format pdf editabil, necomprimat, cu fonturi incluse, pe adresa info@cnped.ro

Termen de realizare: Este de 2 zile lucratoare. Posterul se livreaza tiparit la Congres, la data specificata de organizatori. Dupa Congres, Posterul ramane proprietatea autorului.

Prezentare si evaluare: Posterele vor fi afisate in perioada intervalului mentionat in Program. In acest interval unul din autori va fi prezent langa Poster pentru a raspunde la intrebari. In cadrul Sectiunii de Postere, intr-o alta sala, unul din autori va prezenta sintetic pe diapozitive, pe o durata de 3 minute, continutul lucrarii (Posterului).

Înscriere Postere:
Titlurile POSTERELOR trebuie trimise pana la data de 15 februarie 2012 pe adresa info@cnped.ro
Rezumatele POSTERELOR trebuie trimise pana la data de 1 martie 2012 pe adresa info@cnped.ro
Nota: Nu se accepta transmiterea prin fax.

Confirmare: Posterele acceptate de Comitetul Stiintific vor fi confirmate autorilor prin
e-mail si vor fi publicate in Volumul de Rezumate al conferintei.